Ale!

Alesis Surge Mesh Kit -sähkörumpusetti (NYT VAIN 573€!)

480,65  462,10 

Tuotetunnus (SKU): 310683 Osasto:

Kuvaus

Surge Mesh Kit on 8-osainen elektroninen rumpusetti, joka tarjoaa kaiken, mitä ammattirumpali tarvitsee sähköiseen soittoon. Mukana on 10-tuumainen dual-zone-virveli mesh-kalvolla, kolme 8-tuumaista dual-zone-mesh-tomia sekä 8-tuumainen bassorumpu, joka myös on varustettu mesh-kalvolla. Kolmen symbaalin kattauksesta löytyy kaikki olennainen: ride-symbaali, crash-symbaali sammutustoiminnolla sekä hi-hat. Mesh-kalvot ovat soittotuntuman ja dynamiikan kannalta ylivoimainen ratkaisu, ja kompaktin kokonsa ansiosta Surge Kit on mahdollista sijoittaa sellaisiinkin paikkoihin, mihin suuremmilla seteilllä ei ole mitään asiaa.
Surge-moduli on pullollaan soundeja — ja yllätyksiä. Taustavalaistu LCD-näyttö tekee navigoinnista erittäin nopeaa. Drum- ja Cymbal-kytkimet on sijoiteltu perinteisen rumpusetin muotoon, joten soundien haku ja settien luominen käy luontevasti ja helposti. Surge-moduli sisältää 40 klassista ja modernia settiä. Omien settien luominen ja soundien säätö on helppoa ja palkitsevaa, sillä käytettävissäsi on kaikkiaan 385 rumpu-, symbaali- ja perkussiosoundia, joiden laatu on maailmankuulua Alesis-luokkaa!
Surge-moduli tarjoaa myös käyttökelpoisia lisäominaisuuksia, kuten oppimis- ja harkoittelutoiminnot, 16 play-along-kappaletta, sekä metronomin. Mukana on myös edistyksellinen sekvensseri sekä tallennin, joka nauhoittaa soittosuorituksesi myöhempää tarkastelua varten. Liitäntäpuolelta löytyy MIDI-kytkennät sekä perinteisenä että USB-versiona, kuulokelähtö, stereolähtö esim. PA:lle tai tallentimelle sekä stereo aux -tulo treenausta ja jammailua varten.
 
Mukana:
• Surge-moduli, jossa 40 klassista ja modernia settiä sekä 385 rumpu-, symbaali- ja perkussiosoundia
• 10″ Dual-Zone Mesh -virveli
• 3 x 8″ Dual-Zone Mesh -tomi
• 8″ Mesh -bassorumpu plus pedaali
• 10″ Hi-Hat plus pedaali
• 10″ Crash sammutustoiminnolla
• 10″ Ride sammutustoiminnolla
• Tukeva nelitolppainen räkkikehikko
• Mukana rumpuavain ja kapulat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alesis Surge Mesh Kit -sähkörumpusetti (NYT VAIN 573€!)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *